LØRDAG D. 26. AUGUST 2023 | FOLKETS HUS, STRUER

Nordic Podcast Conference

Lørdag d. 14. september 2024 i Folkets hus, Struer

Nordic Podcast Conference er Danmarks forum for fælleslytning og diskussion af podcasts.

Om Nordic Podcast Conference

På Nordic Podcast Conference kan du høre (om) de nyeste tendenser inden for podcastmediet. Programmet består af en række inspirationsoplæg, paneldebatter og podcastpremierer fra ind- og udland, som gør os klogere på storytelling i såvel litterære som journalistiske podcasts.

Podcastmediet har de sidste år været i rivende udvikling, både indholdsmæssigt og i lyttertilslutning. Derfor er der nu brug for et fællesskab, der kan diskutere og reflektere over mediets muligheder, og hvad der kendetegner høj kvalitet i den narrative storytellende del af miljøet.

Med Nordic Podcast Conference skaber vi et inspirationsforum og en mulighed for fælles faglig refleksion over indhold og udvikling i en branche, der i høj grad har været præget af udvikling nedefra og op, og med uafhængige indie-podcastere som vigtigste drivkraft.

Dato:  Lørdag d. 14. september 2024

Tid:      13.00 – 19.00

Sted:    Folkets Hus, Struer

Billetter:
Standard billet inkl. forplejning        200,00 kr.
Studerende m.fl. inkl. forplejning    100,00 kr.

Inkl. forplejning:
* Sandwich & vand til frokost (frokost fra kl. 12.30)
* kaffe & kage i løbet af eftermiddagen
* bobler til slut ved udnævnelsen af årets Nordic True Talent

Kom med til en dag med inspiration, nærvær og masser af godt humør. For praktisk information om overnatning m.m., skriv til info@nordicpodcastacademy.dk

 

Billetter:
Standard                                                                         kr.
Studerende m.fl.                                                         kr.

I samarbejde med

Støttet af

Nordic True Talent konkurrence

Talentudvikling er en essentiel del af Nordic Podcast Academy. Derfor har vi lanceret konkurrencen Nordic True Talent, der sætter fokus på det bedste indenfor storyteller podcasts i Danmark. Vinderne af NORDIC TRUE TALENT konkurrencen bliver offentliggjort på Nordic Podcast Conference.

2023-vinderen blev Asbjørn Løvendahl Mogstad med  podcasten ‘En blodsugers bekendelser’. I kategorien SPECIAL MENTION løb Ulla Hoberg Lyhne med  ‘ Du hedder Sarah’ og Ditte Kræn med ‘En anden med dig’ med sejren. Ditte kunne desværre ikke være tilstede til Nordic Podcast konferencen.

Udover vinderbidragenes afspilning på Nordic Podcast Conference, kan de indsendte shortlistede bidrag fremover lyttes til som en del af podcasten Nordic True Stories.