Nordic Podcast Conference 2023

LØRDAG D. 26. AUGUST 2023,
FOLKETS HUS, STRUER

Om Nordic Podcast Conference

På Nordic Podcast Conference kan du høre (om) de nyeste tendenser inden for podcastmediet. Programmet består af en række inspirationsoplæg, paneldebatter og podcastpremierer fra ind- og udland, som gør os klogere på storytelling i såvel litterære som journalistiske podcasts.

Podcastmediet har de sidste år været i rivende udvikling, både indholdsmæssigt og i lyttertilslutning. Derfor er der nu brug for et fællesskab, der kan diskutere og reflektere over mediets muligheder, og hvad der kendetegner høj kvalitet i den narrative storytellende del af miljøet.

Med Nordic Podcast Conference skaber vi et inspirationsforum og en mulighed for fælles faglig refleksion over indhold og udvikling i en branche, der i høj grad har været præget af udvikling nedefra og op, og med uafhængige indie-podcastere som vigtigste drivkraft.

Tid: Lørdag den 26. august 2023, kl. 13 – 19.

Sted: Folkets Hus, Struer

Det endelige program annonceres her på siden først på sommeren.

Kom med til en dag med inspiration, intimitet, kreativitet, samhørighed, nærvær, sanselighed og masser af grin.

For praktisk information om overnatning  m.m., skriv til info@nordicpodcastacademy.dk

Nordic Podcast Conference er Danmarks nye forum for fælleslytning og diskussion af podcasts.

I samarbejde med

Støttet af

Nordic True Talent konkurrence

Vinderne af NORDIC TRUE TALENT konkurrencen bliver offentliggjort påkonferencen.

Seneste vindere i 2022 blev Simon Schmidt med podcasten ‘Jeg skriver dit navn på et stykke papir’. I kategorien SPECIAL MENTION løb Mette Post med sejren med sin originale podcast ‘Der var engang en far’.

Juryen bestod af Juryen bestod af Signe Muusmann Gerdes, DR’s Talenthold, Kasper Svinth Nielsen, RADIO 4 og Tor Arnbjørn, Rakkerpak Productions.

Udover vinderbidragenes afspilning på Nordic Podcast Conference, kan de fremover lyttes til på Radio Loud som en del af podcasten Nordic True Stories.

Læs mere om senest afholdte Nordic Podcast Conference