Nordic Podcast Conference 2021

npac

2021 Nordic Podcast Conference,
biografen Apollon, Struer

På Nordic Podcast Conference kan du høre (om) de nyeste tendenser inden for podcastmediet. Programmet består af en række inspirationsoplæg, paneldebatter og podcastpremierer fra ind- og udland, som gør os klogere på storytelling i såvel litterære som journalistiske podcasts.

Med Nordic Podcast Conference skaber vi et inspirationsforum og en mulighed for fælles faglig refleksion over indhold og udvikling i en branche, der i høj grad har været præget af udvikling nedefra og op, og med uafhængige indie-podcastere som vigtigste drivkraft.

Vi havde bl.a. besøg af Kari Hesthamar, Norge, Robert Barkman, Sverige og Tim Hinman, fra danske Third Ear i en diskussion om den særlige nordiske podcasttone.

Det var også muligt at møde canadieren Kaitlin Prest, skaberen af intimitetspodcasten ‘The Heart’, samt amerikaneren Heather Li, skaberen af ‘It’s Nice to Hear You’ – en af 2021s mest nyskabende podcasts. 

Vi fandt også vinderen af Nordic True Talent konkurrencen Karoline Balstrøm med ‘Mormor’ og af Special Mention Prisen, Asbjørn Mogstad  med ‘I en brystlomme ved midnatstid’.

TAK for en dejlig dag!

I samarbejde med